[38] Tot Allium Sativum, aka Usturoi

aprilie 17, 2015 § Lasă un comentariu

Uneori pare că subiectul homeopatiei nu mai poate produce nimic interesant; la urma urmei, câte pot fi spuse tot într-una?

Ei bine, în astfel de situații e suficient să citești descrierea vreunui remediu. De exemplu, allium sativum – adică usturoi, desigur potențat homeopatic:

Homeopatic, se foloseste cu succes în ameliorarea marilor gurmanzi carnivori cu astenie digestiva, pentru bronsita cronica si în anumite dureri de sold. 

In prima situatie, este vorba despre un individ corpolent, amenintat de obezitate si de manifestari herpetice, artritic. Decat sa bea, prefera sa mânance, cu precadere carne. Dupa mese, oricat ar fi fost de copioase, prezinta o salivatie intensa, o senzatie de piatra în stomac, eructatii arzatoare si colici flatulente. Buzele sunt uscate, iar limba — pala, cu papile rosii sau neteda, cu papile sterse, în orice caz, mai uscata noaptea. Sunt active dilutiile centezimale de la a 4-a la a 7-a.

Si bronsiticul cronic sensibil la Allium sativum trebuie sa fie corpolent, dar agravat de timpul umed, rece sau cald. (…) (www.inffo.ro)

I rest my case, cum spune englezul.

vampir (1)

vampir (2)

vampir (3)

vampir (4)

vampir (5)

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

What’s this?

You are currently reading [38] Tot Allium Sativum, aka Usturoi at Homeoprieten.

meta

%d blogeri au apreciat: